Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Exuviance

- Basic - 30 min 395kr

Rengöring, hudanalys, ansikts- och halsmassage, mask, dagcreme.

En quickfix behandling - Uppfräschande skön ansiktsbehandling som återfuktar huden och ger en fin lyster.

- Classic - 60 min 595kr

Rengöring, hudanalys, AHA-PHA peeling, portömning, ansikts- och halsmassage, mask, serum, dagcreme.

En cellförnyande, stimulerande och lystergivande behandling med AHA-PHA peeling. Här arbetar jag med att exfoliera huden på djupet, tillför fukt, antioxidanter & näring behandlingen ger lyster samt förebygger förekomsten av fina linjer och pigmenteringar.

- Lyx - 90 min 795kr

Rengöring, hudanalys, AHA-PHA peeling, portömning, brynplock, ansikte, hals och dekolletage massage, guldmask, handmassage samt dagcreme.

Behandlingen ger dig total avkoppling. En lyxig, avslappnande och cellstimulerande behandling med antiage-effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur.
I den här behandlingen jobbar jag med att exfoliera huden på djupet, tillför fukt, antioxidanter & näring. Behandlingen ger lyster samt förebygger förekomsten av fina linjer och pigmenteringar. Den jämnar ut hudens struktur och ger ungdomlig lyster. I behandlingen ingår Guldmasken som innehåller A-, C- och E-vitamin, samt extrakt av grönt te som skyddar huden från fria radikaler. En riktig vitaminkick för huden!

- Djuprengörande - 50 min 550kr

Rengöring, hudanalys, AHA-PHA peeling, portömning, serum, dagcreme

Vid acne och orenhud. En djuprensande och djupverkande behandling som minskar orenheter och förekomsten av överskottstalg samt arbetar på röd ärrvävnad och pigmenteringar. En djuprengörande behandling med AHA-PHA peeling och grundlig portömning avslutas med serum och dagcreme.

- AHA/PHA kur, passar alla hudtyper 25 min 325kr

Rengöring, hudanalys, AHA/PHA pensling, serum och dagcreme

En snabb kur för dig som vill få maxat resultat. En AHA/PHA kur som sätter igång cellförnyelsen, återfuktar, jämnar ut huden och ger en otroligt fin lyster.
6-10 behandlingar 1-2 veckors mellanrum

Komplettera gärna dina behandlingar för ett ännu bättre resultat med:
• Guldmask      StimuNeedle  
• Ögonmask     Diamonddermabrasion
• Brynplock      Radiofrekvent (RF)
• Fransfärg      T-Away
• Brynfärg

 

Dermalogica

- Dermalogica® treatment 60 minuter, 795 kr

En modern behandling där vi fokuserar på vad din hud behöver - du får en unik upplevelse varje gång. Vi inleder alltid med professionell rengöring och face mapping. Därefter är det hudens dagsform och dina egna önskemål som styr!

- microZone® treatments 20 minuter, 295 kr

Irriterande kvisslor? Hängig runt ögonen? Grådaskig hy eller tvärtom, röd och fnasig? En kort målinriktad behandling - där du behöver den, när du behöver den! 

- Skin bar

Testkör produkterna som du har blivit rekommenderad! Vi guidar dig samtidigt som du provar produkterna - på händerna eller på ansiktet.

- Face mapping®15 minuter, 150 kr

En unik och djupgående, professionell hudanalys! Vi undersöker 14 specifika zoner och ger dig råd och tips om hur du tar hand om din hud på bästa sätt.
Face mapping är alltid kostnadsfri vid produktköp eller behandling.

+ touch therapy
1 touch therapy = 15 minuter, 200 kr

Förläng din dermalogica treatment med en eller flera touch therapies:

• Akupressur (österländsk ansiktsmassage)
• Klassisk ansiktsmassage
• Nack- och skuldermassage
• Skalpmassage
• Extra portömning

 

Samtliga behandlingar inleds med en konsultation. Kom gärna 10 min innan din behandling börjar, så du hinner fylla i ditt konsultationskort i lugn och ro.

 

Vi arbetar främst med Exuviance och Dermalogica

Fransförlägning


Fransförlänging / Singel     från  850kr / 160 min

Läs mer här