Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

vitaminer


Klassisk Ansiktsbehandling  60min 795kr / 90 min 995kr
En klassisk resultatinriktad behandling som anpassas efter din hudtyp. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, bryn formning, ansikts massage, ansiktsmask och avslutande produkter.

Extraval i behandlingen:
+ 150:- frans eller brynfärgning
+ 220:- brynfärgning och plock/vax av bryn
+ 250:- frans, brynfärgning och plock/vax av bryn i behandling
+ 150-  AHA / Multivitamin syra
+ 150-  Specialmask i behandling

+ 200:- Putsning av skägglinje och nacke
+ 250:- Skäggtrimmning


Age smart behandling 90 min - 995kr
Ger huden en kraftfull kick med Dermalogicas AGE Smart - behandlingen är framtagen för att behandla, motverka och reducera tecken på förtida hudåldrande. Rengöring, hudanalys, exfoliering med AHA - syror, portömning, bryn plock, ansikts och scalp massage ,multivitaminmask + specialmask och avslutade anti age produkter. För bästa resultat rekommenderas en kur. Vi använder apparat som slussar ner de aktiva ämnernan djupare  med hjälp av micro ström och ultra ljud. Helt smärtfritt.
Age smart behandling som kur  x3 / 2600kr

RelaX signaturbehandling 90 min/1195 kr
Den ultimata lyxbehandlingen för dig som vill unna dig lite extra lyx och få ut maximalt av din behandling. En avkopplande behandling som inleds med en välkoms ritual med varma handukar och ryggmassage. Därefter en målinriktad ansiktsbehandling efter just din huds behov.  I behandlingen ingår  ryggmassage, rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplock, frans- och brynfärgning, ansikte,decolltage och scalpmassage samt hand massage, ansiktsmask och avslutande produkt.


AHA Multivitamin peeling 40 min/ 550 kr 
Uppfriskande och rengörande ansiktsbehandling för den som vill ha en snabb uppfräschning till kvällen, after worken eller på lunchen. Lystergivande behandling med direkt synbart resultat. I behandlingen ingår rengöring, peeling, AHA multivitamin syra, massage, ansiktsmask och avslutande produkter och foundation.

För optimalt resultat rekommenderas en kur på 6 st behandlingar (En gång i veckan). 6 X 40 min / 2750kr.

Välkommen att boka här... eller ring 0371- 188 48

OBS! Behandlingar hos vår hudterapeut ska avbokas 7 dagar innan, ej avbokat innan dess debiteras.