Bye Bye Pigment

Borttagning av tatuering

byebye-stor


Nu är det helt möjligt att ta bort tatuering utan laser.

Med denna nya metod använder vi oss av en lösning och en maskin som löser upp pigmentet som enkelt läggs på området som önskas tas bort.
Man bedövar området innan behandlingen.Tatueringen går bort och bleks precis som när man gör en laserbehandling. Tekniken har nu gått så fort fram att vi kan även behandla känsliga områden som vid ögon och ansiktet. Vill man ta bort tatueringen helt så krävs flera behandlingar precis som vid laserbehandling. Efter behandlingen kommer en lättare skorpa att bildas.


Efter 4-8 veckor efter behandlingen kan du göra en ny " cover up" tatuering på området om så önskas. Har du gamla bryn, eyeliner, läppar som du vill göra om eller som inte blev bra kan du även nu ta bort dessa för att göra nya eller ta bort helt.


Konsultation
Vi rekommenderar alltid konsultation innan behandling för att kunna uppskatta tidsåtgång och beräkna antal besök/behandlingar och för att kunna ge dig ett kostnadsförslag på vad behandlingen kommer att kostar dig.

Vi tittar på hur djupt och hårt man har tatuerat för att beräkna antal gånger. Vi kan med vår erfarenhet ge ett ungefär antal behandlingar vad som kommer att krävas för önskat resultat. Denna metod ger fina resultat även där laserbehandlingar har gjorts och tatueringen inte har gått bort.

Pris per behandling- FRÅN 800:-Ring för att boka konsultation 0371-188 48

 

Varmt välkommen!