Exuviance

Exuviance förbättrar hudens utseende genom att i den gamla huden samlas döda hudceller från epidermis i det översta hudlagret och stannar kvar där. Det ger huden ett torrt och matt utseende. De nya hudcellerna som ska komma upp till översta hudlagret fastnar under detta kompakta lager med döda hudceller.

Exuviance löser och tar bort lagret av döda hudceller så att de nya cellerna kommer fram. Huden får ett jämnare och renare utseende precis som hos en yngre hy. Exuviance produkter tillför också fukt till huden, vilket gör att den känns mjuk och jämn. Därför kan den inledande användningen av Exuviance Skin Care System medföra en synlig fjällning och peeling av huden. Detta inträffar normalt inom de två första veckorna och kan pågå i upp till två veckor. Reaktionen är helt normal och är ett tecken på att exfolieringen av de översta, döda hudlagren har förbättrats. Om detta leder till irritation, bör användare av Exuviance i början använda produkterna mindre frekvent kanske en gång dagligen istället för två gånger dagligen, eller varannan dag och återgå till full användning så snart huden tål det.


Är du torr, har påsar eller mörka ringar under ögonen?


Eyes-exuviance
Kanske syns linjer, rynkor och kråkfötter? Med en ögonkräm hjälper du till att förebygga och hjälpa den tunna huden omkring ögonen att hålla sig fräsch och fin.

Huden runt ögonen är tunnare och känsligare än huden i övriga ansiktet. Det är också här de första rynkorna oftast visar sig. Genom att använda ögonkräm både morgon och kväll hjälper du till att skydda den känsliga huden mot påfrestningar och bidrar samtidigt till återuppbyggnad på ett skonsamt sätt. Torrhet, fina linjer, eventuella svullnader och mörka ringar håller sig borta och blicken blir klarare och piggare! Ett väl omhändertaget ögonområde gör också att eventuell makeup sitter bättre.

Varför ska man ha en särskild ögonkräm?
En ögonkräm har både en konsistens och sammansättning som är speciellt anpassad till den ömtåliga huden omkring ögat. En ögonkräm ska vara lätt, ge mycket fukt men också ha ingredienser som jobbar på ålderstecken utan att irritera.

Många dag- och nattkrämer är alltför tunga och kraftfulla för området omkring ögonen.

Olika ögonkrämer för olika behov
Olika hudproblem behöver olika vård, även när det gäller ögonområdet. Med Exuviance som erbjuder tre olika ögonkrämer, ett ögonserum och en fantastisk ögonmask finns något för alla. Ögonkrämerna återfuktar maximalt och passar utmärkt att lägga makeup på.