PUREBEAU FIBROBLAST

 

Fibroplast

Ögonlockslyft utan Kirurgi!
Nu finns Purebeau Fibroblast som är en revolutionerande metod av uppstramning av ansiktet. En kosmetisk Non Invasiv-behandling med plasmaljus för huduppstramning. Med denna metod skapar man en naturell perfektion både invändigt och utvändigt.

En liten så kallad plasmablixt skjut på huden och den arbetar bara i Epidermis- översta hudlagret till skillnad från andra metoder. Denna ljusblixt går från spetsen till huden och låter den avdunstas ytlig i en liten ytligt i en liten mikromillimeter stor punkt. Denna ytliga punkt minimerar huden omedelbart. Ytterligare punkter placeras och genererar en minskning av området.

1-2 dagar efter behandlingen kan en svullnad förekomma, efter 5-7 dagar, har sårskorpa av sårläkningsprocessen försvunnit. Lätt rodnad kan förekomma efter sårskorporna har avlägsnat. Med Purebeau Fibroblast kan du bl.a göra utjämning av rynkor, ögonlocks åtstramning, pigmentering och mindre ansiktslyft.

Fakta i korthet
Behandlingstid 1-2 timmar inklusive konsultation. Behandlingen Purebeau Fibroblast´s hållbarhet är upp till 2 år.

När området behandlas kan en måttlig till låg smärta förekomma. Behandlingsområdet bedövas alltid innan.
Man har inte sett några risker att behandla huden med denna metod. Det krävs en korrekt eftervård efter behandling som du går igenom noga med vår hudterapeut. 


Hur uppträder behandlingen?
Behandlingen resulterar i bildning av små, torra fläckar. Skorpor som faller efter ca 5-7 dagar men är ok att täckas med smink. Lätt rodnad är synligt upp till 2-3 veckor. Ingen blödning.

Blephharoplasty behandling (ögonlock åtstramning)  ger svullnad med olika symptom upp till 1-3 dagar.

Hur många behandlingar behöver man?
För att uppnå ett optimalt resultat, är flera sessioner oftast nödvändigt. Men många kunder är även nöjda med bara en session. Givetvis handlar det om utgångsläget och din egen uppfattning om resultatet. Normalt, två till fyra sessioner, med 6 veckors mellanrum.

Hur bör du förbereda dig för behandlingen?
Tala om för din hudterapeut före behandling om du tar några mediciner eller nyligen använt antibiotika, blodförtunnande mediner, acnemedicin osv. och om du nyligen har opererats eller har utförd en annan estetisk behandling.

Om du ofta lider av herpes eller infektioner. Vid färska sår i ansiktet kan ingen plasmaterapi utföras. Du får först behandla dina  åkommor innan behandlingen kan påbörjas. En hälsosam livsstil stödjer naturlig läkningsprocessen. Fråga oss om råd.

Vad ska du tänka på efter behandling?
Direkt efter behandlingen, beroende på omfattning, har man små skorpor som täcks med en speciell kräm efter desinficering.

ALDRIG riva eller klia av någon skorpa!!! Det är viktigt att dessa skorpor får lossna av sig självt ( aldrig riva, annars kan ärr förekomma)

Två gånger dagligen på morgonen och på kvällen rengör noggrant området, sedan desinficera det med en rekommenderad spray och försiktigt badda med en ren, luddfri trasa. Applicera sedan den speciella krämen.

Efter skorporna har trillat av (5-8é dagen), kommer en ny, rosa hud. Denna hud måste skyddas från direkt solljus med hög solskyddsfaktor 50 under åtminstonde 3 månader.

Simning och bastu är tillåten när alla skorpor har trillat av och såret är helt läkt.

Det är väldigt viktigt under de här månaderna att undvika solen samt solarium bruk och viktigt att använda solskydd.

Efterbehandlingen är väldig viktig och måste följas. Eftersom rökare har långsammare blodflöde, tar läkningsprocessen länre tid. Observera när skorpor försvinner, kan rodnad finnas kvar i området i de följande veckorna till månader. Det tar vanligtvis 2-4 veckor (sällan längre) tills huden har uppnått sin normala färg igen.

Vilka biverkningar är möjliga med behandlingen?
Sammantaget är Fibroblast en särskild låg komplikation och vävnadsförstärkande behandling. Utslag i huden kan förekomma men är sällsynta. Det förekommer isf efter några veckor. Sällan att det har rapporterats överkänslighet eller allergiska reaktioner mot bedövning, läkningsproblem, hudinfektioner, ärrbildning, lätt svullnad, rodnad, stickningar, förekomst av herpes simplex (blödning) och hud pigmentering (blekning).

Om en av dessa oönskade biverkningar inträffar, kan det vanligtvis korrigeras under efterbehandling. Vänligen meddela oss så snart som tecken på en infektion såsom överdriven rodnad, var, blåsor eller tjock gul skorpbildning eller någon annan oönskad eller oväntad biverkning som uppträder under efterbehandlingen.

Fibroblast

Prislista:

- Ögonlock 5500 kr
- Under ögat 3500 kr
- Över och under ögonlocks uppstramning 7000 kr
- Kråksparkar från 2500 kr
- Överläppen, rökrynkor 3000 kr
- Nasolabial veck från 2000 kr
- Glabella "bekymmersrynkan" från 1500 kr
- Halsuppstramning 8000 kr
- Dekolltage uppstramning 10000 kr
- Hamsterpåsarna (kinden och munnen) 6000 kr
- Pannan från 3000 kr
- Uppstramning av hela ansiktet 12000 kr
- Pigmenteringar pris efter konsultation från 800 kr
- Fibrom pris efter konsultation från 800 kr

Gratis konsultation! Ej avbokad konsutlation debiteras med 300 kr.