YumiLashes & Brows

 

yumi logo

YumiLashes är en keratinbehandling för dina naturliga ögonfransar där de böjs permanent och färgas. (YumiLashes är inte att förväxla med "lash lift"), YumiLashes innehåller även en keratinbehandling som laminerar varje ögonfrans. Detta gör att varje ögonfrans blir tjockare samtidigt som de vårdas och stärks med vitaminer och keratin. Denna berhandling finns nu även för ögonbryn...

 

yumi

Behandlingsresultatet förlängs genom att applicera keratinmascara varje morgon.
Mascaran innehåller keratin och skyddar dina fransar och bryn. Hårstråna består av 89-97% keratin och ju mer keratin de har desto mer välmående är dina ögonfransar och ögonbryn. Om hårstråna mår bra så orkar de oftast växa ut lite längre än vanligt samt att de blir bättre motståndskraftiga mot väder och föroreningar. Gör du både fransar och bryn får du 20% rabatt på keratinmascaran.

 

Kika in på sidan om Yumilashes & Brows för att få veta mer...

Carbon Peeling

Effektiv och smärtfri carbon peeling med laser

Carbon


Carbon Peeling är en av de nyaste ansiktsbehandlingarna med laser. Behandlingen är väldigt effektiv och ger din hud ett snabbt resultat på ett helt nytt sätt.

carbon-men

 

Fördelar vid Carbon Peeling

 • Smärtfri och skonsam ansiktsbehandling
 • Reducerar fina rynkor
 • Reducerar pormaskar
 • Reducerar stora porer
 • Reducerar pigmentförändringar / åldersfläckar
 • Ökar kollagenproduktionen i huden, så att huden bättre motstår fina rynkor
 • Reducerar fet hud
 • Reducerar aktiv akne
 • Bidrar till att minska hudens oljeproduktion
 • Fräschar upp huden och ger mer glöd
 • Resultatet syns med det samma efter behandlingen

 

Välkomna in till oss eller ring oss för frågor eller bokning!

Pris 45 min behandling 1500:- (Kur om 3 behandlingar a 45 min - 4000:-)

 

//RelaX

Digital hairtalk-konsultation

hairtalk

 

Intresserad av en hårförlägning? Vi på RelaX utför Hairtalks förlägningar. Just nu erbjuder dom en fri konsultation via nätet. Fyll i formuläret och skicka med några bilder så får du sedan svar via mejl. www.hairtalk.se/Consultation

 Att tänka på när du tar din bild:

- Bilden ska vara helt nytagen så att din hårfärg stämmer överens med ditt utgångsläge du har idag.

- Ta en bild på hela ditt hår, kom ihåg att topparna måste visas i bilden.

- Använd ett neutralt ljus för att göra hårfärgen rättvis.

- Ta gärna en bild där du inte styleat/tuperat ditt hår.


//RelaX

Behandla pigmentfläckar

after-sun-erbjudande

 

Så har vi njutit av ännu en underbar sommar! Med allt som sommaren för med sig är ojämn hudton kanske en av de mindre önskade effekterna, men ack så vanligt.

Många upplever att huden får fläckar efter vistelse i sol. Hud som i någon utsträckning har mörkare partier eller fläckar är drabbad av det som brukar kallas pigmentfläckar.


Fläckar och mörka partier är i regel varken smärtsamma eller farliga, men är många gånger oönskade. De är alla exempel på "hyperpigmentering", som orsakas av en för hög produktion av pigment (melanin) i huden. Din hud är hyperpigmenterad om ansikte, bröst, axlar eller händer har områden/fläckar som är mörkare i tonen.


Orsaker till pigmentfläckar
Den främsta orsaken till pigmentfläckar är solexponering. UV-strålning stimulerar kroppens pigmentceller att bilda pigment som ett naturligt skydd mot UV-strålningen. Intensivt och långvarigt solande kan däremot leda till överdriven och klumpvis produktion av pigment som syns i form av mörkare fläckar på huden.


Graviditet och hormonbehandling är andra vanliga orsaker till hyperpigmentering. Då används vanligen begreppet melasma, som avser den typiska symmetriska utbredningen i ansiktet som ofta framträder tydligt efter solexponering. Melasma kan gradvis försvinna av sig själv efter graviditet eller hormonbehandling, men återkommer många gånger så fort huden utsätts för sol igen.


Behandla pigmentfläckar
Att skydda huden mot solens skadliga strålar är det viktigaste man kan göra för att förebygga pigmentfläckar, men när problemet är ett faktum är en framgångsrik och säker behandling mot hyperpigmentering en professionell AHA-behandling kombinerat med pigmentreducerande hudvårdsprodukter. Kom in för en konsultation eller prova en pigmentutjämnande behandling som ger ny lyster!

Och missa inte erbjudandet "After Summer Glow"

Har du slut på solskyddet?

Sommaren är inte slut ännu och förhoppningsvis får vi en solig månad till...minst! Eller ska du resa utomlands kanske och den solrika svenska sommaren tagit slut på dit solskydd?

RelaX säljer Heliocare. Ett extremt bra solskydd som återfuktar och har andra massa sköna egenskaper ☀️

Allt du behöver veta om Heliocare på 60 sekunder

 

Solskydd

Ha en fortsatt underbar dag!

 

//RelaX

Tagmoln

Kommentarer

Arkiv