29:e april är Tom & Killian på RelaX

Fredagen den 29:e april är Tom & Killian från Doriankliniken tillbaka hos oss för att erbjuda er fillers!

Ring 0371-188 48 för mer information eller för att boka tid.

Priset är från 2000:-

 

Produkter -9


Olika fillers:

Restylane
Pearlane
Stylage
Essederm
Theosyal
Dermavisc
Princess


Så här fungerar det

Huden är rik på hyaluronsyra. När vi blir äldre förändras gradvis hyaluronsyrans fördelning och funktion i huden, vilket gör att karakteristiska ålderstecken som linjer och rynkor uppstår. Filler består av en hyaluronsyra som liknar kroppens egen. Den bättrar på hudens eget förråd av hyaluronsyra och ger volym som antingen mjukar upp ålderstecknen eller förstärker dina naturliga ansiktsdrag. En behandling med Filler går snabbt. Den tar vanligtvis mindre än 30 minuter. Och resultatet syns omedelbart. Fillern tillför volym och ger stöd åt hudens struktur. Filler fyller ut under huden så att linjer lyfts upp och slätas ut samt hudens utseende återställs. Behandlingsresultatet syns omedelbart och håller länge, men är inte permanent. Hållbarheten är individuell och håller för de flesta i 6 - 18 månader. Olika faktorer som t.ex. hudtyp, ålder, livsstil och behandlingsområde kan påverka hur länge resultaten syns. Du kan upprepa behandlingen så ofta du vill.

Fördelarna med fillerbehandlingar är:

Det går snabbt - en behandling tar ca 30 minuter Det är säkert - De fillers som vi använder är alla CE-märkta Det är enkelt - Minimal återhämtningstid Det inte är permanent - du kan på så vis korrigera behandlingen senare

Biverkningar

Allergiska reaktioner eller andra biverkningar av Filler är extremt ovanliga då Essederm är en icke-animalisk syntetiskt tillverkad substans som normalt finns i kroppen. Som vid behandlingen med Botox är de flesta biverkningar relaterade till nålsticken (rodnad, svullnad). Denna rodnad och svullnad försvinner efter några timmar eller någon dag. Det händer ibland att man får små stickblåmärken som försvinner efter några dagar.

Tänk på!

Att i första hand använda en icke-permanent filler. Även om det blir dyrare i längden så är det säkrare. Att börja försiktigt. Börja med en liten mängd så kan du bygga på mer efter hand.

Tagmoln

Kommentarer

Arkiv