When it comes to the eyes Blinc says it all!

Blinc är ett amerikanskt varumärke som är specialiserade på unik ögonmakeup. Produkterna är utvecklade för att kunna användas av personer med riktigt känsliga ögon, allergiker, nyopererade ögon, rinniga ögon men också till personer som ställer extra höga krav på sin ögonmakeup så som aktiva personer som tränar hårt, har långa arbetsdagar eller lever i ett klimat som tär på makeupen.

Blinc erbjuder vattenresistent mascara, vattenresistent eyeliner, ögonbrynsmousse, skonsam men effektiv fransnäring, värmande fransböjare, micro trimmer och en fantastisk palett med ögonskuggor, eyeliner och ögonskuggsprimer. Synonymt för alla produkter från Blinc är att de är skonsamma, erbjuder en unik hållfasthet och sitter tills du själv väljer att avlägsna makeupen. Prova Blinc du också och bli en av våra tusentals nöjda kunder. Du kommer inte att bli besviken!

RelaX har nu utökat sitt sortiment av Blic-produkter och erbjuder nu bl.a vattenresistent mascara, vattenresistent eyeliner, ögonbrynsmousse, skonsam men effektiv fransnäring, och en fantastisk palett med ögonskuggor, eyeliner och ögonskuggsprimer.

 

Blinc

Tagmoln

Kommentarer

Arkiv