Naturligt tjockt hår

Nu kan vi erbjuda våra kunder "Great Lenghts" för hårförlängning eller för ett fylligare hår. Äkta indiskt tempelhår med den absolut högsta och finaste kvalité!

Ultimata metoden för att göra tunt och fint hår tjockare. Förlängning och volym i ett och samma system. Inga aggressiva lösningar, utan med naturliga produkter.

Great Lenghts ligger steget före redan från starten. Inget system har utvecklat några liknande tekniker för att fästa extra hår i kundens eget, och det är självklart endast naturligt hår av högsta kvalitet som används och med fästen av keratin, dom är näst intill osynliga.

Det är endast (remy) hår som är klippt i buntar, det betyder att allt hår och fjällskikt ligger i samma riktningar från rot till topp, vilket gör att det inte blir trassligt och blandar sig med ditt eget hår och ger ett naturligt resultat. Därför en överlägsen kvalitet?

Naturligt, mänskligt hår från indiska tempel. Pengarna som templet får för hår, som frivilligt donerats till dem, går dokumenterat till finansiering av skolor, skolhem och barnhem i Indien.

Mer info hittar du på http://www.greatlenghts.net

GL modeller