Keratinbehandling

Kerastinbehandling

 

Denna behandling är som en spaweekend för ditt hår! Har du frissigt och slitet hår eller oönskade lockar är detta behandlingen för dig.


Behandlingstiden tar 2-4h beroende på hårmängd och kvallité. Resultatet håller sedan mellan 3-6 mån och även det beroende på utgångspunkten av kvallitén på ditt hår.

Ett slitet hår kan bero på många faktorer, ofta färgat/blekt hår samt frekvent användande av platt/locktänger och föning. Är du noggrann med att använda värmeskydd innan du fönar och plattar/lockar håret så hjälper det att behålla en fin kvallité men till slut hjälper detta inte tyvärr för vissa hårtyper och då kan en keratinbehandling vara lösningen.

För att fortsätta bygga upp ett slitet hår rekommenderas att göra en behandling var 6 månad.

Håret blir glansigt, mjukt och lättstylat efter behandlingen då håret får ett skyddande keratinlager runt om sig som hjälper håret bli starkt och hålla ihop skikten av hårstråen så att de klarar av att bli längre.

Obs! Det är mycket viktigt att man efter behandling använder sulfatfria produkter för att inte keratinet skall lösas upp och gå ur håret för fort.

RelaX säljer sulfatfria schampo, balsam & keratinspray för hemmabruk.

Keratinbehandling pris:4 000 kr

 

Välkommen att kontakta oss för mer information eller tidsbokning

0371-188 48 eller boka online här