Kroppsbehandlingar

MASSAGEBEHANDLINGAR

Massage

Innan behandlingen påbörjas diskuterar du med din terapeut den typ av massage som bäst tillgodoser dina önskemål och behov. Behandlingen blir unik och specifikt anpassad för dig.

 

Helkroppsmassage 50 min 595kr

Delkroppsmassage 25 min 395kr

 

Boka direkt online »

 OBS! Glöm inte avboka din tid vid förhinder! Ej avbokad tid debiteras.

Marine Pearls

 

Slimming Express 30 min 399kr

Behandlingen utförs med innovativa marina pärlor som innehåller den exklusiva patenterade aktiva ingrediensen ALGOSL IM® från en brun makro alg som har exfolierande och slimmande verkan för att nå oönskade kurvor och eliminera fett. 

Slimming Express är en målinriktad massagebehandling för mage och lår som ger synbart slimmande resultat efter bara 1 behandling på 30 minuter!

Slimming Express Kur 5 x 30 min + Produkt (Lotion) för hemmabruk 2 400kr

 Lera

LERINPACKNING 90 min 895kr

Läkande leror med mineraler från havet. Avslappnande och lugnande för trötta leder. passar både män och kvinnor

 

ALGINPACKNING 90 min 895kr

Algerna är kraftfullt utrensande och slankande samt lämnar huden sammetslen. Passar både män och kvinnor

BODYSCRUB 30 min 350kr

Salt eller socker scrub masseras in på hela kropopen. Kroppen skrubbas från topp till tå, därefter duschas den av. Ökar blodcirkulationen, tar bort döda hudceller och återfuktar huden. 

Kurbad

Njut av något av våra avslappnande kurbad 30 min 325:-

bad

 

Spa Behandlingar

Cotton 70 min 995kr

En underbar behandling med inspiration och dofter av orienten. Behandlingen inleds med en cellstimulerande torrborstning för hela kroppen följt av en underbart härlig helkroppsmassage med aromatiska kryddknyten. Här får du själv välja om du vill ha en djupgående massage eller en avkopplande massage

Pure 95min 1095kr

En förtrollande unik och helt underbar behandling för både kropp och ansikte. Behandlingen inleds med en energigivande socker och saltscrub för hela kroppen som efter dusch följs av en massageupplevelse utöver det vanliga. Sist men inte minst avslutas behandlingen med denna exklusiva ansiktsbehandling som syresätter och revitaliserar huden för att återfå sin naturliga PH-balans. Antioxidanter med naturliga extrakter stärker hudcellerna och stimulerar kollagenet i huden.

Kashmir 120 min 1295kr

Välkommen in till sinnenas helande värld med specialbehandlingar som härstammar från mellanöstern. Djupt meditativ behandling som är designad för att återfå dig till ett ursprungligt tillstånd av välbefinnande. Behandlingen inleds med ett varmt stilla eller bubblande bad med utvalda oljor och ljusterapi som är konstruerade för att ge ett sken som har samma positiva inverkan på människan som solens strålar. Detta är orsaken till att så många av oss mår bra av ljusterapi. Behandlingen fortsätter med torrborstning följt av en helt unikt cellstimulerande och reparerande lerinpackning från mellanöstern för dig som har trötta muskler och leder eller till dig som bara vill ha det skönt. Behandlingen avslutas med en revitaliserande skalpmassage.

 

Boka direkt online »

FOTBEHANDLINGAR

fina fötter


TRADITIONELL FOTVÅRD

Fötter och nagelband trimmas upp samt filas och putsas. Behandlingen anpassas efter dina specifika behov. I behandlingen ingår även fotbad och avslutas med fot- och benmassage.
 
Pedikyr / Fotvård 50 min 450kr

-Laser mot nagelsvamp   30 min 800:-

-Fotvård+ Laser mot nagelsvamp 60 min 1200:-

Läs mer om laserbehandlingen här


Manikyr, Förstärkning och förlängning 

manikyr

-Manikyr Klassisk 50 min 450:-
-Förstärkning OPI Gelé 60 min 495:-
-Förstärkning fransk Gelé 60 min 595:-

-Förlängning Akryl / Gele 120 min 595:-

-Borttagning av Akryl / Gele 6 min 350:-

-Naglar / Gratis justering 30 min ***

-Naglar / Dekoration 10:- / nagel
 

Boka direkt online »