Kroppsbehandlingar

MASSAGEBEHANDLINGAR

Massage

Innan behandlingen påbörjas diskuterar du med din terapeut den typ av massage som bäst tillgodoser dina önskemål och behov. Behandlingen blir unik och specifikt anpassad för dig.

Helkroppsmassage 60 min 750kr

Delkroppsmassage 30 min 450kr


Relax  för kropp och själ 75 min/895kr
En lugn och avslappnande behandling som får kroppen och sinnet att slappna av. Behandlingen inleds med en välkomstritual, varma handukar följt av  en lugn avslappnande massage över hela kroppen med ett härligt doftande kroppsbalsam som verkar djupt återfuktande. Kroppen sveps sedan in i varma lakan för en stund av total avslappning samtidigt får du en mini ansiktsbehandling med rengörning,,peeling, och mask samt  skalpmasage. Avslutande med en härlig kropps lotion. 

Boka direkt online »

OBS OBS! Glöm inte avboka din tid vid förhinder! Ej avbokad tid debiteras.

 

 

Marine Pearls

 

Slimming Express 30 min 399kr

Behandlingen utförs med innovativa marina pärlor som innehåller den exklusiva patenterade aktiva ingrediensen ALGOSL IM® från en brun makro alg som har exfolierande och slimmande verkan för att nå oönskade kurvor och eliminera fett. 

Slimming Express är en målinriktad massagebehandling för mage och lår som ger synbart slimmande resultat efter bara 1 behandling på 30 minuter!

Slimming Express Kur 5 x 30 min + Produkt (Lotion) för hemmabruk 2 400kr

 

BODYSCRUB 30 min 395kr

Salt eller socker scrub masseras in på hela kropopen. Kroppen skrubbas från topp till tå, därefter duschas den av. Ökar blodcirkulationen, tar bort döda hudceller och återfuktar huden. 

 

Kurbad

Njut av något av våra avslappnande kurbad 30 min 395:-

bad